Ana Sayfa Haberler 5G destekleyen iPhone modeli bu yıl gelmeyebilir

5G destekleyen iPhone modeli bu yıl gelmeyebilir

0
Apple, 2020'den Sonra Bütün iPhone'larda OLED Ekran Kullanacak

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 her şeyi etkilemiş durumda. Farklı ülkelerde farklı sorunlara yol açan salgın hastalık, özellikle Çin’de önlenemez duruma bile geldi. Bu önlenemez durum, tüm dünyaya üretim yapan fabrikaları da etkiledi. Bu fabrikalardan birisi de iPhone’ların üretildiği fabrikalardı ve yeni iPhone modelinin 5G modeli için haberler iyi değil. iPhone 5G desteği gecikebilir.

iPhone 5G modeli gecikebilir

Apple ABD merkezli bir teknoloji şirketi. Ancak üretilen iPhone modellerinin birçoğu Çin’de bulunan fabrikalardan çıkıyor. Bu fabrikalar, Covid-19 salgınından dolayı kapanmış durumda. Sorun sadece bununla da kalmıyor, büyük veya küçük tüm parça tedarikçileri de salgın hastalıktan etkilenmiş durumda.

Sızan bilgilerde, Apple bu yıl 5G destekleyen iPhone modellerini kullanıcılara sunmayı planlıyordu. Ancak gelişen olaylar sonrasında Apple bazı verilerden dolayı bu kararından vazgeçecek gibi. Analistlere göre 5G teknolojisini destekleyen iPhone’un bu yıl gelme olasılığı sadece yüzde 10. Bu da demek oluyor ki, 5G modeli için 1 yıldan daha uzun süre bekleyeceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz