Ana Sayfa Haberler Apple Watch için bir güncelleme daha geldi!

Apple Watch için bir güncelleme daha geldi!

0

Apple geçtiğimiz günlerde Apple Watch için yayınladığı güncelleme ile çoğu kullanıcıya güzel haberler vermişti. Bugün yayınlanan yeni güncelleme ile ise bazı sorunlar giderildi. watchOS 6.2.1 güncellemesi yayınlandı!

Apple sorunları temizledi

Apple, düzenli olarak kullanıcılara sunduğu güncellemeler ile bazen hataları gideriyor bazen de yeni özellikler sunuyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan watchOS güncellemesi ile birçok yeni özellik kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi ise yayınlanan yeni güncelleme ile bazı hatalar giderildi.

Yayınlanan watchOS 6.2.1 güncellemesi ile berber kullanıcıların hataları giderildi. “watchOS 6.2.1, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içerir” başlığı ile yayınlanan güncellemede watchOS 6.2 çalıştıran aygıtların, iOS 9.3.6 ve daha eskisini veya OS X El Capitan 10.11.6 ve daha eskisini çalıştıran aygıtlarla yapılan sesli FaceTime aramalarına katılamamasına neden olan bir sorunu düzeltildi.

iPhone’unuzda bulunan Apple Watch uygulamasına giderek akıllı saatinizi güncelleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz