Ana Sayfa Apple iPhone bozulduğunda evden alınacak

iPhone bozulduğunda evden alınacak

0

COVID-19 salgını nedeniyle şu sıralar evlerimizde vakit geçiyoruz. Birçok iş yeri bu dönemde evden çalışıyor, okullar ise tatil. Hayatın çoğunlukla evden devam ettiği şu günlerde, “iPhone bozulduğunda ne olacak?” sorusu akıllara gelmeye başladı. Edindiğimiz bilgilere göre ise Apple, bu dönemde tüketicilere yeni bir kolaylık sunacak. iPhone bozulduğunda ücretsiz olarak evden alınacak.

İşte detaylar;

iPhone bozulduğunda ne olacak?

Ülkemizde COVID-19 salgını nedeniyle sosyal mesafemizi koruyor ve sosyal izolasyon konusunda oldukça dikkatli davranıyoruz. Bu günlerde Apple tarafından da yeni bir uygulama başlatılacak.

Apple destek sayfasına ulaşan ya da Apple destek hattını arayan müşteriler bu dönemde kullanım ve yazılım ile ilgili destek aldıkları gibi onarım ihtiyaçları için de yetkili servis sağlayıcılarına yönlendirilecek. Tüketicilerin cihazı evinden teslim alınacak ve işlemler sonrasında evine teslim edilecek. Tüm bu süreç ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Kullanıcılar ayrıca Apple Yetkili Servis sağlayıcıları websiteleri üzerinden de gerekli yönlendirmeleri alabilecekler.

Tabii ki bu uygulama iPhone özelinde geçerli olmayacak. Apple markalı cihazlar bu kapsamda evden teslim alınacak ve işlemler sonrasında eve teslim edilecek. Böylece tüketiciler cihazlarını tamir ettirmek için evden çıkmak zorunda kalmayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz