Ana Sayfa Haberler MacOS güncellemesi yayınlandı! Peki neler değişti?

MacOS güncellemesi yayınlandı! Peki neler değişti?

0

macOS Catalina 10.15.4 güncellemesi üzerinden çok fazla bir zaman geçmeden Mac’ler için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. YayınlananmacOS Catalina 10.15.4 güncellemesi, kullanıcıların sorunlarına odaklanan bir güncelleme oldu.

Yeni macOS Catalina 10.15.4 ek güncellemesi yayınlandı

Yayınlanan yeni güncelleme ile FaceTime’da yaşanan sorunlar diğer cihazlarda olduğu gibi burada da çözülüyor. Bir süredir iOS 9.3.6 ile OS X El Capitan 10.11.6 sürümlerine ve önceki sürümlere sahip olan Apple cihazları ile FaceTime bağlantılarında sorunlar oluştuğu belirtiliyordu. Apple, iPhone, iPad ve Apple Watch modellerinde bu hatayı çözdükten sonra Mac tarafında da macOS 10.15.4 ek güncellemesi ile söz konusu bu hatayı çözmüş oldu.

2018 MacBook Pro Apple

Yayınlanan güncelleme özel olarak MacBook Air 2020’deki sorunları da çözüyor. Gelen güncelleme ile MacBook Air 2020’de görüntü aktarımı sorunu özellikle 4K ve 5K çözünürlük için giderilmiş durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz