Ana Sayfa Haberler Apple Android’i yener mi?

Apple Android’i yener mi?

0

Apple’ın kendi akıllı telefonlarında kullandığı işletim sistemi iOS, Google’ın işletim sistemi Android’e göre daha az bir kullanım oranına sahip. Ancak yapılan son araştırma bu istatistiklerin değiştiğini gösteriyor. iOS oranları Android’e karşı yükselişte.

iOS oranları Android’e karşı yükselişte

iOS, sadece iPhone telefonlarda kullanılabilen bir işletim sistemi. Android ise birçok akıllı telefon üreticisinin akıllı telefonlarında kullandığı tek tercihi. Hal böyle olunca, Android kullanım oranları daha yüksek oluyor ancak bu rakamlar son zamanlarda değişti.

CIRP tarafından  hazırlanan grafikte son 4 yılın detaylarını net bir şekilde görebilmek mümkün. iOS, 4 yıl önceki yüksek rakamlara geri döndü ve Android’e karşı kullanım oranını yükseltmiş oldu. Akıllı telefon sektöründeki rekabet devam ederken, iPhone 11’in yüksek satış rakamlarına ulaşması ve iPhone 9’un da piyasaya sürülmesi işleri daha da değiştirebilir. Sizlerle beraber bekleyip göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz