Ana Sayfa Haberler Apple Covid-19 için yeni bir özellik getirecek

Apple Covid-19 için yeni bir özellik getirecek

0

Tüm dünya salgın hastalık Covid-19 ile mücadeleye devam ederken bu mücadeleye teknoloji şirketleri de katılıyor. Milyonlarca insanının kullandığı akıllı telefon üreticilerinden Apple, bu mücadele kapsamında yeni bir özellik getiriyor. Apple cihazlardaki Harita uygulaması üzerinden Corona virüs test merkezleri görülebilecek.

Corona virüs test merkezleri görülebilecek!

Yeni gelen bilgilere göre Apple, Corona virüs ile mücadele kapsamında Haritalar uygulamasına yeni bir özellik getirecek. Bu özellikle beraber kullanıcılar etraflarındaki Corona virüs test merkezlerini görebilecekler.

Test merkezlerini görebilen kullanıcılar, bu test merkezleri hakkında bilgi de alabilecekler. Test merkezlerinin nerede olduğu, iletişim bilgileri ve yol tarifi bilgilere kolayca erişebilen kullanıcılar sağlık merkezlerine daha rahat ulaşabilecek. Şu an için tüm bilgiler bu şekilde olsa bile gelecek zamanda hızlı bir şekilde bu uygulamanın daha fazla yayılabileceğini görebileceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz