Ana Sayfa Haberler Apple yeni bir alan adı aldı

Apple yeni bir alan adı aldı

0

Apple hakkında şu anda Covid-19 için birçok haber gelirken bu haberler farklılık gösterebiliyor. Kimi zaman salgın hastalık için özel bir güncelleme yayınlayan şirket kimi zaman ise bir test ekranını bile kullanıcılara sunabiliyor. Gelen son haberde ise Apple’ın Covid-19 için kayıt yaptırdığı alan adına bakacağız. Peki Apple’ın satın aldığı alan adı içerisinde nasıl bir içerik bizleri bekliyor olacak?

Apple yeni bir alan adı aldı!

Apple’ın aldığı yeni alan adını WHOIS üzerinden sorgulamak mümkün. Bu site üzerinden yapılan arama sonrasında Apple Inc. tarafından tescil edilen bir internet sitesi ismi ortaya çıktı. “AppleCoronavirus.com” alan adının Apple tarafından alındığı görüldü. Yapılan kaydın, büyük şirketler için alan adlarını koruyan ve Apple tarafından da alan adı kayıtları için kullanılan CSC Corporate Domains tarafından yapıldığı açıkça görülüyor.

Apple satın aldığı AppleCoronavirus.com isimli web sitesi şimdilik tabii ki etkin değil. Ancak yapılan kaydın, Apple ve Google’ın COVID-19 için ortak bir çalışma yapacağının açıklanması ile aynı dün ortaya çıkması oldukça ilgi çekici oldu. Bu yapılan kaydın arkasında herhangi bir sebep de olabilir. Ancak şu anda ulaşılabilen tüm bilgiler bu şekilde.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz