Ana Sayfa Haberler iPhone 9 2 gün sonra tanıtılacak mı?

iPhone 9 2 gün sonra tanıtılacak mı?

0

Apple’ın hiçbir akıllı telefon modeli belki de iPhone 9 veya diğer adıyla iPhone SE 2 kadar konuşulmadı. iPhone 9 modeli, Apple tarafından yıllar sonra üretilen belki de en üst düzey fiyat-performans ürünü olacak. İşte bu yüzden iPhone 9 tanıtım tarihi hakkında birçok söylenti var. Peki nerede kaldı bu telefon?

iPhone 9 tanıtım tarihi

iPhone 9 için aylardır söylentiler ortada dolaşırken neredeyse herkesin emin olduğu konu bu modelin Mart ayının sonunda kullanıcılar için buluşacağıydı. Ancak Corona virüs salgınından dolayı bu tarih ertelenmiş gibi duruyor.

Mart ayını bitirdik ve neredeyse Nisan ayının ortasına geleceğiz. Her şey bir yana, Mart ayının geçmesi ile beraber “iPhone 9 tanıtım tarihi Mart ayının sonunda” iddiaları çürüdü ve yeni bir iddia gündeme geldi, 15 Nisan! Bugün tarihler 13 Nisan’ı gösteriyor ve sıradaki en güçlü tanıtım tarihi iddiası sadece 2 gün sonra. Kısacası, nerede kaldı bu uygun fiyatlı iPhone diye soran olursa 15 Nisan’ı göstermekte fayda var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz