Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone’un tasarımı nasıl olacak?

Yeni iPhone’un tasarımı nasıl olacak?

0

Apple en yeni iPhone’unu yıl sonunda Covid-19’dan dolayı herhangi bir erteleme olmazsa tanıtacak. Tanıtıma 7 ay gibi bir süre kalırken şimdiden iPhone 12 tasarımı nasıl olacak gibi sorular gelmeye başladı. Peki iPhone 12 tasarımı nasıl olacak? Gelin şimiden ortaya atılan iddialara yakından bakalım

iPhone 12 tasarımı için ortaya atılan iddialar

iPhone 12 için ortaya atılan iddialar aslında oldukça tahmin edilebilir ve kabul edilebilir iddialar. Bu iddialara göre en yeni iPhone’un tasarımı iPhone 5s ve 3. nesil iPad Pro’dan ilham alacak. Bu tasarıma göre yeni iPhone’un kenarları yumuşak geçişli değil sert bir geçişe sahip olacak. Aslın da bakacak olursak bu tasarım çoğu kişi tarafından istenilen bir tasarımdı.

Ön taraftaki tasarım bu şekilde olacakken arka tarafa baktığımızda ise 4. nesil iPad Pro’da kullanılan LİDAR tarayıcıyı görüyoruz. Bu tarayıcı ile beraber yeni iPhone’un kamera ve AR deneyimi daha iyi bir hale gelecek.

Şu ana kadar gelen haberler bu şekilde olsa bile önümüzde tam 7 ay var. Bu süre içerisinde daha birçok haber duyacağız gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz