Ana Sayfa Apple iPhone SE tanıtıldı! İşte uygun fiyatlı iPhone’un tüm özellikleri!

iPhone SE tanıtıldı! İşte uygun fiyatlı iPhone’un tüm özellikleri!

0

Uzun zamandır beklenen iPhone SE özellikleri ile beraber sonunda karşımıza çıktı. Herkesin merak ettiği model hakkında tüm bilgiler resmi olarak açıklanırken biz de sizler için tüm açıklanan bu özellikleri anlattığımız bir iPhone SE ilk bakış videosu çektik.

iPhone SE ilk bakış videosu

iPhone SE hakkında merak edilen detaylar uzun zamandır gerçekliği belli olmayan sızıntılar ile gündeme geliyordu. En son ortaya çıkan sızıntılarda ise iPhoneSE tanıtım tarihi olarak 15 Nisan gösterilmişti. O gün geldi çattı ve işte karşınızda iPhone SE

iPhone 9 özellikleri neler?

Uygun fiyatlı model 4.7 inç büyüklüğünde bir LCD ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu ekranda herhangi bir çentik bulunmazken telefonun tasarımına baktığımız zaman çerçeveli bir tasarıma sahip olduğunu görebiliyoruz. Telefon Apple’ın en güçlü mobil işlemcisinden güç alıyor. A13 Bionic ile donatılan telefon, işlemcinin yapay zeka yeteceğini kamerada da kullanıyor. iPhone SE, tek kameraya sahip ancak bu yapay zeka yeteceği ile 6 farklı modda portre fotoğrafı çekebiliyor. Telefonun 12 MP çözünürlüğe sahip kamerası video tarafında da 4K 60 fps videolar çekebiliyor.

Uzun zamandır beklenen iPhone için videoda tüm özelliklerden bahsettik ve yorumlarımızı yaptık. Sizlerin de yorumlarını bekliyor olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz