Ana Sayfa Apple iPhone SE hakkında 2 bilinmeyen bilgi ortaya çıktı!

iPhone SE hakkında 2 bilinmeyen bilgi ortaya çıktı!

0

iPhone SE uzun bir bekleyişin ardından 15 Nisan’da tanıtıldı. Hakkında merak edilen tüm detaylar uzun bir sürede gelen sızıntılar ile belli olmuştu ve 15 Nisan’da da kesin bilgileri hep beraber gördük. 15 Nisan’da açıklanmayan bir bilgiler ise tekrar sızıntılar ile karşımıza çıktı. iPhone SE RAM ve batarya boyutu sızdırıldı.

iPhone SE RAM ve batarya boyutu sızdırıldı.

China Telecom’un telefon sertifika listesinde karşımıza çıkan yeni iPhone SE RAM ve batarya kapasitesi beklendiği gibi karşımıza çıktı.

Görselde de görüldüğü gibi RAM miktarı 3 GB olarak karşımıza çıkıyor. Batarya tarafında ise 1821 mAh batarya büyüklüğü görüyoruz ki bu da aslında şaşırtan bir detay değil. Apple yaptığı açıklamada, yeni iPhone SE 2020 batarya ömrü için “iPhone 8 ile yaklaşık” bilgisini vermişti. Genel olarak telefonun tüm özellikleri ortaya çıkmış durumda. Merak edilen deneyim kısmı ise iPhone SE satışa çıktığı zaman belli olacak. Biz de sizler için bu telefonun incelemesini gerçekleştirecek ve sizlere fikirlerimizi aktaracağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz