Ana Sayfa Haberler Yeni özelliklere sahip iPad Pro için kötü haberler var

Yeni özelliklere sahip iPad Pro için kötü haberler var

0
Apple'dan Kolay Bükülebilen Yeni iPad Pro Hakkında Açıklama

Uzun zamandır konuşulan ve yeni özelliklere sahip olması beklene iPad Pro modeli için kötü haberler var. Uzun zamandır kötü haberler aldığımız teknoloji gündemine yeni bir tanesi daha eklendi. 5G özellikli iPad Pro gecikebilir.

Yeni iPad Pro için gecikme iddiası!

Herkesin uzun zamandır beklediği bir model olan 5G destekli ve mini-LED teknolojisine sahip iPad Pro beklediğimiz kadar erken gelmeyebilir. Apple’ında uzun zamandır üzerinde çalışmış olduğu bu model, gelen bilgilere göre gecikecek.

Apple sızıntıları konusunda akla gelen isimlerden olan Ming-Chi Kuo tarafından Apple’ın bu özelliklerde bir ürünü karşımıza çıkartacağı ve 2020 yılını son çeyreğinde tanıtılacağı ifade edilmişti. Ancak son haberler bu modelin 2021 yılının sonuna kadar dahi gecikebileceği yönünde.

Şu ana kadar gecikmeye neyin sebep olduğu bilinmiyor. Ancak 5G destekli bir modelin gecikme yaşaması, iPhone 12’nin 5G desteği ile gelmesi durumunda gecikme yaşayabilir mi sorusunu akıllara getiriyor. Belki de bu durumdan dolayı iPhone 12’de 5G desteğini göremeyebiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz