Ana Sayfa Haberler Apple, iPhone SE Plus ile bizi şaşırtabilir!

Apple, iPhone SE Plus ile bizi şaşırtabilir!

0

Uygun fiyatlı iPhone SE tüm dünyada yakında satışa çıkacak. 399 dolar fiyat etiketi ile ABD’de, ülkemizde ise 5.299 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkan telefon, fiyatı ile oldukça tartışma yarattı. Ülkemizde 4.7 inç büyüklüğündeki telefonun fiyatın modeli yüksek bulunurken ve tartışmalar devam ederken bir haber daha geldi. iPhone SE Plus da yakın zamanda karşımıza çıkabilir!

iPhone SE Plus mı geliyor?

iPhone SE hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken aynı zamanda iPhone SE Plus modeli hakkında da sızıntılar aralıklı olarak geliyordu. Tarihler 15 Nisan’ı gösterdiğinde ise sadece iPhone SE ile karşılaştık. iPhone SE tanıtıldı ancak sızıntılar kesilmedi.

Zaman zaman isabetli sızıntıları ile gündeme gelen Jon Prebsser, attıgı tweet ile ortalığı karıştırdı. iPhone SE Plus için yakın zamanda haberler olacağını belirten Presser daha fazla bilgi paylaşmadı. Ancak 15 Nisan’dan önce gelen sızıntılara bakılacak olursa bu modelin de aynı özelliklere sahip olacağı ve farklı olarak 5.5 inç büyüklüğündeki iPhone 8 Plus kasasında geleceği anlaşılıyor. Zaman geçtikçe daha fazla bilgi sahip olacağımız bir kesin ancak şimdilik beklemek gerekiyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz