Ana Sayfa Haberler AirPods hakkında yeni sızıntılar var

AirPods hakkında yeni sızıntılar var

0

Apple geçtiğimiz yıllarda tam kablosuz kulaklık serüvenini AirPods ile başlatmış ve ardından bu modellerin üstüne 2. nesil AirPods ile AirPods Pro modellerini tanıtmıştı. Bu modeller kendisini kanıtlarken, Apple yeni AirPods modelini ne zaman tanıtacak sorusuna yeni bir sızıntı ile cevap geldi.

Apple yeni AirPods modelini ne zaman tanıtacak

Yakın zamanda ortaya çıkan sızıntılara göre Apple karşımıza 2 farklı AirPods modelinden bir tanesini çıkartabilir. AirPods modelinin 3. nesli veya AirPods Pro modelinin daha uygun fiyatlı modeli olan AirPods Pro Lite gelmesi muhtemel modeller arasında kendisine yer buluyor.

Henüz hangi modelin geleceği hakkında bir kesin bir bilgi yok. Ancak belli olmayan bu modelin ne zaman geleceği hakkında da mantıklı iddialar bulunuyor.

Jon Presser tarafından atılan tweete göre yeni AirPods modeli gelecek ay yeni MacBook Pro ile beraber karşımıza çıkabilir. Ancak gelecek ay AirPods 3. nesil mi yoksa AirPods Pro Lite modeli mi gelecek belli değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz