Ana Sayfa Haberler iPhone SE Plus hakkında yeni haberler var!

iPhone SE Plus hakkında yeni haberler var!

0

Apple geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı iPhone SE modelini tanıtmıştı. Bu modelle beraber karşımıza çıkması beklenen iPhone SE Plus modelinden ise herhangi bir haber yoktu. Şimdi ise gelen yeni sızıntılarda iPhone SE Plus ne zaman çıkacak sorusu hakkında çok farklı cevaplar var!

iPhone SE Plus ne zaman çıkacak?

iPhone SE Plus çıkış tarihi hakkında gelen yeni sızıntılar oldukça farklı. Apple’ın tanıtılmamış yeni ürünleri hakkında verdiği sızıntı haberler ile tanınan Ming-Chi Kuo, iPhone SE Plus için herkesten farklı konuştu. Ming-Chi Kuo’a göre uygun fiyatlı ve büyük ekranlı iPhone SE Plus, iPhone 12 serisi ile beraber çıkabilir. Peki iPhone 12 serisi ne zaman karşımıza çıkacak?

Normal koşullarda iPhone 12 serisinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyordu ancak Covid-19 salgını işleri değiştirdi. iPhone 12 serisi, iPhone SE Plus modeli ile beraber 2021 yılında tanıtılabilir. Tahminlere göre tanıtım tarihi en geç 2021 yılının ilk çeyreğinin sonu olacak. Apple, tüm dünyanın ve özellikle ABD’nin yaşadığı sıkıntılardan dolayı daha farklı kararlar da alabilir. Kısacası bekleyip hep beraber olan biteni görmüş olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz