Ana Sayfa Haberler Bu mesaja iPhone dayanamıyor ve çöküyor!

Bu mesaja iPhone dayanamıyor ve çöküyor!

1

Bir telefonun başına gelebilecek en kötü şey telefonun çökmesi olabilir. Bir telefonun başına gelebilecek en ilginç şey ise telefonun tek bir mesaj ile çökmesi olabilir. Hem de o mesaj size başkası tarafından gönderiliyorsa! Bu anlattıklarımız bir düşünce değil, çünkü iPhone mesaj ile çöküyor. Hem de yeni güncellemeden sonra!

iPhone mesaj ile çöküyor!

Aşağıdaki görselde gördüğünüz mesajı alan bir iPhone veya iPad, iOS 13’ün hangi sürümünü kullandığı farketmeksizin çöküyor. Bazı cihazlarda ise mesaj geldiğinde dokunmatik kesinlikle yanıt vermiyor!

Eğer bu mesajı sevmediğiniz bir kişinin cihazına gönderirseniz cihaz ya çöküyor yada kilitleniyor. Kısacası tek bir mesaj ile iPhone, en iyi konuda yeniliyor. Yaşanan olumsuz durumun ardından bu durumu çözmenin yolu çoğu zaman telefonu veya iPad’i yeniden yüklemek oluyor. Bu olay ilk defa olmuyor. 2 yıl önce iOS 11.2.5 işletim sistemi yüklü iPhone’lar benzer sorunu yaşamışlardı. iPhone’a gelen farklı bir mesaj yine iPhone’ları çökertiyordu.

Bu ilginç sorunun sebebi henüz belli değil ancak Apple’ın bu sorunun çözmek için hızlı bir şekilde güncelleme yayınlacağı kesin.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz