Ana Sayfa Haberler 3. nesil AirPods ne zaman karşımıza çıkacak?

3. nesil AirPods ne zaman karşımıza çıkacak?

0

AirPods modelleri, Apple kullanıcıları tarafından sevilmeyi başardılar. Çıktığı günden beri hayatımızı kolaylaştıran ve teknolojide yeni bir trend yaratan AirPods’un 3. nesli için yeni haberler var. 3. nesil AirPods ne zaman çıkacak sorususunun cevabı belli olmuş olabilir.

3. nesil AirPods ne zaman çıkacak?

AirPods’un ardından 2. nesil AirPods ile karşılaşmıştık ve bu karşılaşmanın üstünden uzun bir süre geçmeden AirPods Pro modeli de karşımıza çıkmıştı. Bu model ilk 2 modele göre daha gelişmiş özelliklere ve yüksek fiyata sahipti. Bu modelin de kullanıcılar tarafından sevilmesinin ardından şimdi ise akıllara gelen soru, 3. nesil AirPods modelinin ne zaman karşımıza çıkacağı. Apple Analisti Ming-Chi Kuo, konu hakkında bir açıklama yaptı ve merakımızı bir nebze giderdi. Bu zamana kadar yaptığı doğru analizler ile güven kazanan analist, yeni modelin bu yıl gelmeyeceğini söylüyor.

Bu tahminin arkasındaki en büyük sebep ise Apple’ın gelecekteki izleyeceği yol oldu. Apple,  dünyada salgın bir hastalık baş göstermişken, yeni kulaklığın tanıtımına gölge düşürmek istemiyor. Ayrıca yeni bir model olan AirPods Pro oldukça sevildi ve kullanıcılar tarafından hala tercih edilen bir kulaklık. Apple, 3. nesil AirPods Pro’nun tanıtılmasının, AirPods Pro’ya gölge düşüreceğini de düşünüyor olabilir.

Tüm bu sebeplerden dolayı 3. nesil AirPods için 1 yıldan fazla bekleyeceğiz gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz