Ana Sayfa Haberler Apple Watch 5 yılı geride bıraktı, artık vazgeçilmez bir parçamız!

Apple Watch 5 yılı geride bıraktı, artık vazgeçilmez bir parçamız!

0

Apple’ın en sevilen aksesuarları arasında yer alan ve bizler için kullanmaya başladığımız andan itibaren vazgeçilmez bir cihaz olan Apple Watch, 5. yılını geride bıraktı. Bu 5 yılın ardından, Apple Watch kendisini oldukça geliştirdi. Peki Apple Watch’u en çok neden seviyoruz?

Bağlantı

Apple Watch, kolumuzda minik bir akıllı cihaz olarak görülebilir ancak o minik olduğu kadar yetenekli. Rakiplerinin aksine ilk tanıtılan model dahi tüm modellerde arama cevaplamak ve konuşabilmek mümkündü. Sadece konuşmak değil, telefonumuza gelen tüm bildirimleri de bizlere gösteren Apple Watch, telefonlarımızdan uzaklaşsak bile onlardan hiçbir zaman kopmamamızı sağladı.

Sağlık

O, her zaman için bizi düşündü. Kolumuzda kalarak devamlı kalp atışlarımızı izledi ve yeri geldiği zaman bizleri uyararak bazı sorunlarımızı farketmemizi sağladı. Yaptığımız her hareketimizden haberi olan Apple Watch, antremana başlamamızdan antreman bitimine kadar bizi takip etti. Sadece spor esnasında değil, çok fazla oturduğumuzda dahi bizleri uyararak ayağa kalkmamızı sağladı. Apple Watch’un tanıtımının üstünden tam 5 yıl geçti ve o artık daha yetenekli. Apple Watch, artık EKG çekebilecek kadar uzman.

Aksesuar

Apple Watch, hiçbir zaman sıkılmayacağımız bir aksesuar. Farklı renkleri ile ilk başta tercihimizi yaparak kendisine sahip olsak da seçenekler bitmiyor. Bizlere sunulan sayısız kadran, kayış modeli gibi olanaklar bize her zaman yakışan bir aksesuarı ortaya koyuyor. İlk Apple Watch ile tanışalı tam 5 yıl geçti ve bu özellikler olmadan artık kolay yaşamak hiç kolay değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz