Ana Sayfa Apple Apple Store’lar ne zaman açılacak?

Apple Store’lar ne zaman açılacak?

0

Corona virüsten dolayı kapanan Apple Store’lar uzun zamandır hizmet veremiyordu. Hizmet verememe süreci ile beraber sadece Apple cihazların satışları değil, Apple cihazların servis işlemleri de bu süreçte oldukça zorlaştı. Servis görmesi gereken akıllı telefonlardan tutun da bilgisayarlara kadar hiçbir Apple cihaz, Türkiye’deki Apple Center’lar tarafından hizmet göremedi. Peki Peki Apple Store ne zaman açılacak, kullanıcıların bu zorunlu mağduriyeti ne zaman bitecek?Peki Apple Store ne zaman açılacak, kullanıcıların bu zorunlu mağduriyeti ne zaman bitecek?, kullanıcıların bu zorunlu mağduriyeti ne zaman bitecek?

Apple Store ne zaman açılacak?

Apple Store’ların açılması için gereken şey Corona virüsün etkisinin azalması ve insanların dışarıda olması durumunda tehlikeye girmemesi. Ülkemizde de 1 aydan uzun süredir hissettiğimiz süreç yavaş yavaş ilerledi. Ülkemizde olmasa da bazı ülkelerde bu süreç bitmeye yaklaştı. Örnek vermek gerekirse, Güney Kore’de Apple mağazaları açılmaya başladı.

Apple'ın Video Servisi, Nisan Ayında Tanıtılabilir

Genel olarak tüm dünyadaki Apple Store’lar içinse Apple perakende satış ve insan İlişkileri Başkan yardımcısı Deidre O’Brien’den açıklama geldi. O’Brien yaptığı açıklama ile “Her konumdaki sağlık durumunu analiz etmeye devam ediyoruz. Beklentim Mayıs ayı içinde birçok mağazayı kullanıcılara açacağımız yönünde.” dedi. Bu açıklamanın ardından Türkiye gibi süreci çok iyi yöneten ülkelerde Apple mağazalarının Mayıs ayında açılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz