Ana Sayfa Haberler WhatApp beklenen özelliğini yayınlandı!

WhatApp beklenen özelliğini yayınlandı!

0

Coronavirüs’ten dolayı evden çıkmadığımız ve akıllı telefonlarımıza daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde her uygulama kendisini yeni kullanım alışkanlıklarına göre güncelliyor. Bir iletişim uygulaması olan WhatsApp, yeni güncelleme ile beraber aynı anda daha fazla kişi ile iletişime geçmemizi sağlayacak yeni güncellemesini yayınladı.

WhatsApp yeni güncelleme yayınladı

Yayınlanan yeni güncelleme ile en büyük ihtiyaçlardan birisi giderildi. Kullanıcılar 4 kişiye kadar görüntülü konuşma yapabiliyorlar ve daha fazlasını istediklerinde engele takılıyorlardı. Şimdi ise, aynı anda görüntülü konuşma yapabileceğimiz kişi sayısı güncelleme ile 8’e çıkartıldı. Böylece hem arkadaşları ile  kalabalık bir şekilde konuşmak isteyenler hem de Zoom gibi hakkında birçok kötü haber çıkan platformları kullanmak istemeyenler bir nebze de olsa mutlu edilmiş oldu.

Yayınlanan yeni güncelleme, WhatsApp’ı FaceTime’a karşı bir nebze daha kullanılabilir yaptı. FaceTime 32 kişiye kadar görüntülü konuşma imkanı sunsa da WhatsApp kadar yaygın kullanılan bir platform değil. Yayınlanan güncelleme ile beraber iyileştirilmeler de yapıldı. iPhone’larında iOS 13 yüklü kullanıcılar için menüler ve bazı görsellerde iyileştirilmeler yapıldı.

Eğer siz de iPhone’unuzu en son İOS sürümüne yükseltmek isterseniz Ayalar kısmından Genel’e tıklayıp Yazılım Güncelleme menüsünden telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz