Ana Sayfa Apple Apple Destek uygulaması güncellendi!

Apple Destek uygulaması güncellendi!

0

Apple denince akla gelen ilk konulardan bir tanesi olan kullanıcılara sunulan satış sonrası destek hizmeti kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor. Apple kullanıcıları, cihazlarında herhangi bir sıkıntı yaşadığında hızlı bir şekilde Apple ile iletişime geçebiliyor. Bu iletişimin ardından ise kullanıcıların sorunu hızlı bir şekilde çözülüyor. Bahsettiğimiz iletişimin en önemli yollarından bir tanesi Apple Destek uygulaması.

Apple Destek güncellendi

Güncellenen Apple Destek uygulaması hem arayüz hem de çözüme ulaşma yolunda kullanıcılara farklılıklar sağlayacak. Kullanıcılar tarafından da uzun zamandır istenen koyu mod, kendisine Apple Destek uygulamasında yer buldu. Bu güncelleme ile beraber kullanıcılar düşük ışıklı ortamlarda daha az rahatsız olacaklar. Gelen güncelleme ile beraber değişen detaylar arasında sohbet deneyimi de var. Apple yeni güncelleme ile arama ve sohbet deneyimini de değiştirdiğini söylüyor.

Kullancılar için en önemli yenilik ise rehberli çözüm olabilir. Kullanıcılara sunulan yeni rehber özelliği ile kullanıcılar herhangi bir cihazda yaşadıkları sorunun çözümünü geliştirilmiş abrama deneyimi sayesinde daha kolay bulacak. Buldukları çözümü de rehberli sorun giderme işlemi sayesinde adım adım rahatça uygulayabilecek. Örnek vermek gerekirse, Apple bilgisayarınızda yaşadığınız sorunun çözümünü kolayca bulduktan sonra bu adımları sırasıyla uygulayabileceksiniz.

Gelen güncelleme çoğu Apple Destek kullanıcısı tarafından olumlu olarak görülüyor. Biz de Sihirli Elma olarak bu önemli uygulamayı sizlere anlatan bir video çekmiş ve kanalımızda yayınlamıştık.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz