Ana Sayfa Öne Çıkanlar iOS 13.5 Beta yayınlandı! Maske özelliği geliyor!

iOS 13.5 Beta yayınlandı! Maske özelliği geliyor!

0

iOS işletim sistemi iPhone’larda kullanılıyor ve bu işletim sistemi Apple tarafından düzenli olarak güncelleniyor. Kullanıcılara sunulan işletim sistemi, ilk olarak Beta olarak yayınlanıyor ve denenmesi sayesinde hatalar da giderilmiş oluyor. Apple, iOS’in yeni Beta sürümü olan iOS 13.5 Beta’yı yayınladı. Yayınlanan yeni sürüm ile beraber bazı yeni iPhone özellikleri de ortaya çıktı!

iOS 13.5 Beta yayınlandı!

İOS 13.5 Beta ile beraber iPhone kullanıcılarına yeni hangi özellikler sunulacak belli oldu. Sunulacak yenilikler arasında şu aralar en büyük dertlerimizden bir tanesi olan maske ile Face ID kilidini açmamak sorunu giderilmesi bulunuyor. iPhone, yüzümüzde maske olduğunu anladığında direkt olarak kilit ekranında şifre girmemizi isteyecek.

Gelen yeni bir diğer özellik ise Google ile yürütülen ortak süreç olan Exposure Notification. Bu sistem devreye girdiğinde, bu sürece dahil olanların yan yana gelmesi durumunda telefonlar Bluetooth ile birbirlerinden haberdar oluyorlar. Ardından telefonunuz yan yana geldiğiniz insanları kaydediyor ve sizin Corona virüse yakalanmanız durumunda bu kişilerin listesini çıkartıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz