Ana Sayfa Haberler iPad Uzun Kullanım Testi

iPad Uzun Kullanım Testi

0

Sihirli Elma olarak sizler için çektiğimiz videolara devam ediyoruz. Bu videomuzda 7. nesil iPad özellikleri bizlere uzun vadede neler sunuyor sizlere anlatıyoruz.

7. nesil iPad bizlere neler sunuyor?

Uzun zamandır kullandığımız 7. nesil iPad hakkına tüm fikirlerimizi sizlere bu videomuzda açıklıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başla bırakalım.

7. nesil iPad UKT bizlere neler sunuyor?

10.2 inç büyüklüğünde 1620×2160 çözünürlük ile karşımıza çıkan LCD ekran, kullanıcılar için yeterli seviyede bir donanım sunuyor. Kullanıcıları mutlu eden bu ekran, kalem ile beraber oldukça etkin bir şekilde kullanılabiliyor.

7. nesil iPad, içerisinde Apple A10 Fusion işlemci ile karşımıza çıkıyor. Bu işlemci iPhone 7’den bizlere oldukça tanıdık geliyor. Gerçek deneyime odaklandığımızda ise iPad’i çok fazla zorlamadığınız sürece bu işlemci gayet yeterli bir deneyim sunuyor.

Kamera tarafından iPad’de arka tarafta tek bir kamera bulunuyor. Bu kamera 8 Megapiksel çözünürlüğünde ve  f/2.4 diyaframa sahip olarak karşımıza çıkıyor. Ön tarafta ise 1.2 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip bir ön kamera görüyoruz. Bu ön kamera fotoğraf çekmek için yeterli deneyimi sunmasa bile HD görüntülü görüşmeler için oldukça yeterli.

Bağlantı tarafında ise Wi-Fİ 5 ve Bluetooth 4.2 desteğini görmekteyiz. Batarya kısmında bizleri mutlu edecek detaylar var. iPad 8.827 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. Bu batarya, 10 Watt gücünde bir adaptör ile 4 saate yakın bir sürede şarj oluyor.

Sizlerle beraber uzun zamandır kullandığımız 7. Nesil iPad hakkında fikirlerimizi, en önemlisi ise deneyimlerimizi paylaştık. Sizler de videomuzu izledikten sonra bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz