Ana Sayfa Haberler Tim Cook’dan efsane haline gelecek bir iddia!

Tim Cook’dan efsane haline gelecek bir iddia!

0
iPhone 9

Apple, uzun zamandır beklenen uygun fiyatlı telefonunu tanıttı. Tanıtılan uygun fiyatlı telefon iPhone SE, içerisinde amiral gemisi seviyesinde bazı özellikler ile kullanıcılara sunuldu. Bu özellikler hakkında açıklama yapan Cook, söylediği cümleler ile bir efsaneyi başlatabilir. iPhone SE hakkında iddialar oldukça farklı!

Tim Cook’dan efsane haline gelecek bir iddia!

“En hızlı Android telefon bile uygun fiyatlı iPhone’u geçemedi” cümlesini yakın zamanda sıkça duyabiliriz. Zira Apple’ın en tepesindeki isim Tim Cook konu hakkında oldukça iddialı konuştu. İnsanların uygun fiyatlı iPhone SE sayesinde iOS işletim sistemini kullanmak için büyük bir fırsat yakaladığını ve bu fırsatın birçok insan tarafından kullanılacağını düşünüyor.

Cook, “Ortalama gelirlerin daha düşük olduğu bölgelerde daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Ayrıca çoğu insanın iOS’a geçmesini bekliyorum. Bu inanılmaz bir fırsat. En iyi telefonlarımızın içindeki parçaların uygun fiyatlı hali. En hızlı Android telefonlardan daha hızlı. Yani sıradışı bir getirisi var.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamaya  “iPhone SE’nin, en hızlı Android telefonlardan bile daha hızlı olacağını” eklemeyi ihmal etmedi.

Uygun fiyatlı iPhone SE, Apple’ın iddiasına göre dünyanın en güçlü telefon işlemcisi olan A13 Bionic’ten güç alıyor. HD bir ekrana sahip telefon, bu işlemci ile beraber oldukça hızlı bir hale geliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz