Ana Sayfa Haberler Dertlerimizi bitirecek olan iOS 13.5 ne zaman yayınlanacak?

Dertlerimizi bitirecek olan iOS 13.5 ne zaman yayınlanacak?

0

Apple devamlı olarak güncellediği iPhone’larımızı daha iyi bir hale getiyor. Gelen yeni iOS güncellemeleri ile beraber telefonlarımızdaki sorunlar giderilirken aynı zamanda yeni özellikler de telefonlarımıza kazandırılıyor. Bu güncellemelerden birisi olan ve uzun zamandır beklenen iOS 13.5 ne zaman yayınlanacak sorusu cevap bulmuş gibi duruyor.

iOS 13.5 ne zaman yayınlanacak?

iOS 13.5 özellikle Corona virüs ile alakalı bir takım özellikleri iPhone’lara getirmesinden dolayı uzun zamandır merakla bekleniyor. Apple’dan sızdırılan bilgilere göre yeni iOS sürümünü iPhone’lara Mayıs’ın 2. haftası veya en geç 3. haftası indirebileceğiz. Böylelikle iPhone’larımız en yeni özelliklere kavuşmuş olacak. Peki yeni özellikler arasında neler var?

Hangi yenilikler gelecek?

iPhone sahiplerine yeni hangi özellikler sunulacak bir süre önce belli olmuştu. iPhone’larımıza gelecek yenilikler arasında şu zamanlarda kullancıların en büyük dertlerinden bir tanesi olan yüzümüzde maske takılıyken, Face ID’nin yüzümüzü tanımama sorunu giderilecek. iPhone, yüzümüzde maske olduğunu tespit ettiğinde direkt olarak kilit ekranında şifre girmemizi isteyecek. Bu güncelleme ile beraber yüzümüzde maske varken işlerimiz kolaylaşmış olacak.

Gelen yeni bir diğer özellik ise Google ile yürütülen ortak süreç olan Exposure Notification olacak. Bu özellik ile beraber, bu sürece dahil olanların yan yana gelmesi durumunda telefonlar Bluetooth ile birbirlerinden haberdar olacaklar. Ardından telefonunuz yan yana geldiğiniz insanları kaydediyor ve sizin Corona virüse yakalanmanız durumunda bu kişilerin listesini çıkartıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz