Ana Sayfa Haberler 13 inç MacBook Pro tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı nasıl?

13 inç MacBook Pro tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı nasıl?

0

Apple geçtiğimiz aylarda MacBook Pro 16″ modelini tanıtmış ve kullanıcıların karşısına çok farklı bir deneyim sunan bilgisayar çıkartmıştı. Bu model, bazı kullanıcılar için oldukça büyük geliyordu. Bundan dolayı da Apple’dan daha küçük ekranlı bir MacBook Pro modeli bekleniyordu. Beklenen gün geldi ve Apple 13″ ekrana sahip yeni MacBook Pro’sunu karşımıza çıkarttı! Apple MacBook Pro 13″ özellikleri de ortaya çıktı!

Apple MacBook Pro 13 inç özellikleri can yakar!

Apple en yeni 13″ MacBook Pro’su oldukça tatminkar özelliklere sahip. Bu model, 13.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Bu ekran 2560×1600 çözünürlüğe sahip ve kullanıcılara 500 nit parlaklık sunabiliyor. P3 renk yelpazesini destekleyen bu ekran, True Tone teknolojisini de destekliyor. 

Gücünü 10. nesil Intel işlemcilerden alan bilgisayar, 32 GB RAM’e kadar tercih edilebiliyor. İsteyen kullanıcılar bu bilgisayarın depolama alanını da 4TB’a kadar artırabiliyor.

Üzücü haberler ancak beklendik haberler, cihazda 4 farklı Thunderbolt 3 / USB-C portu ve 1 adet kulaklık girişi dışında herhangi bir giriş yok. USB girişi bekleyenler için bu haber kötü olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu bağlantı noktaları sayesinde Apple’ın en yeni bu bilgisayarı görüntü aktarımından tutun da şarj olmaya kadar birçok işi yapıyor.

Güzel haberler de yok değil, Apple kelebek klavye sisteminden vazgeçip yeni nesil Magic Keyboard tuşlarını kullanmaya başladı. Bu klavye ile beraber özlenen ESC tuşu da geri döndü.

Apple’ın giriş seviyesi MacBook 13″ modelleri ise 8. nesil Intel işlemcilerden güç alıyor. Bu modeller 11.199 TL ve 12.799 TL başlangıç fiyatına sahip. Genel fiyatlandırmaya bakacak olursak, kimine göre fiyatını hak ediyor kime göreyse fiyatlar oldukça yüksek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz