Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone’u MacBook adaptörü ile şarj ederseniz ne olur?

iPhone’u MacBook adaptörü ile şarj ederseniz ne olur?

0

Sihirli Elma olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda herkes tarafından bizlere sorulan ve merak edilen bir soruya cevap arıyoruz. MacBook adaptörü ile iPhone şarj edersek ne olur?

MacBook adaptörü ile iPhone şarj edersek ne olur?

Uzun zamandır bizlere sorduğunuz ve merak ettiğiniz soruya cevap aradık ve test ettik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım!

iPhone nasıl hızlı şarj olur?

Apple, hızlı şarj konusunda rakiplerinden geride kalsa bile iPhone’lar hızlı şarj konusunda iPhone 8 ve üstü modellerde yüzde 50 şarj kapasitesine sadece 30 dakaikada ulaşabilecek teknik yeterliliğe sahip. Ancak bu şarj seviyesine ulaşabilmeleri için bazı koşulların oluşturulması gerek. Hangi iPhone modelleri hızlı şarj olabiliyor sorusunun cevabı ise belli. iPhone 8 ve üstü modeller yani iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max, ve iPhone 11 serisinin tamamı hızlı şarj yeterliliğine sahip modeller. Bahsettiğimiz bu modeller hızlı bir şekilde yüzde 50 seviye şarj kapasitesine 30 dakika içerisinde ulaşabiliyorlar. Geçmiş modeller de hızlı şarj olabilse dahi bu denli bir hıza sahip değiller. Yani bahsettiğimiz modellerden daha düşük bir iPhone kullanıyorsanız yüzde 50 şarj seviyesine 30 dakikada ulaşamayabilirsiniz.

Hangi iPhone adaptörleri hızlı şarj ile uyumlu?

Hızlı şarj özelliği Apple USB-C – Lightning kablosu ile Apple 18 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W veya 96 W USB-C güç  adaptörlerden birini kullandığınızda iPhone’unuz 30 dakika içerisinde yüzde 50 oranında şarj olabilir

Ayrıca bu adaptörlerin yanı sıra iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max kutularından çıkan adaptörler de iPhone’larınızı hızlı bir şekilde şarj edebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz