Ana Sayfa Öne Çıkanlar WhatsApp yeni özellikler ile geliyor

WhatsApp yeni özellikler ile geliyor

0

Akıllı telefonlarımızda en çok kullandığımız uygulamalar arasında yer alan WhatsApp, kendisini geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcılar için hayat kolaylaştıran WhatsApp yeni güncelleme ile büyük bir adım daha atacak.

WhatsApp işlerimizi kolaylaştıracak!

WhatsApp yakın zamanda kullanıcıları daha da mutlu edecek güncellemeler ile karşımıza çıkabilir. Yapılan yeni testlerde WhatsApp birden fazla platform üzerinden çalışabilmeyi deniyor. Bu durum gerçekleşirse, kullanıcılar birden fazla cihazda aynı anda kendi WhatsApp’larına girebilecekler.

Dönem dönem WhatsApp Web gibi büyük özelliklerle karşımıza çıkan WhatsApp, yakın zamanda kullanıcılar için güzel haberler vermişti. Gelen güncellemler ile beraber WhatsApp üzerinde aynı anda 8 kişi görüntülü konuşmaya başlayabilmişti. Şimdi ise gelen bu haberler kullanıcıların bir derdini daha çözecek.

Telegram, WhatsApp’ın yeni sunacağı bu özelliği uzun zamandır kullanıcılara sunuyordu. Bu özellikten dolayı birçok kullanıcının tercihi olan platformun ilerleyen zamanlarda işi zorlaşacak gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz