Ana Sayfa Nasıl yapılır Apple bilgisayarlar nasıl güncellenir?

Apple bilgisayarlar nasıl güncellenir?

0
apple bilgisayarlar nasıl güncellenir

Sihirli Elma olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple bilgisayar güncelleme, Mac güncelleme gibi bizlere sıkça sorulan sorulardan bir tanesine cevap veriyoruz. Bu videodan sonra bilgisayarınız size daha yüksek performans sunabilir!

Apple bilgisayarlar nasıl güncellenir?

Yeni bir Apple bilgisayar almış ve bilgisayarı tanıma sürecinde olan insanlar için bir rehber videosu hazırladık. Bu videoile beraber Apple bilgisayarınızı en kısa şekilde nasıl güncelleyebilirsiniz sizlere anlattık.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri ve detaylı rehber videomuz ile beraber baş başa bırakalım.

Güncel bir işletim sistemi bizlere neler sağlar?

Bilgisayarlar hayatımızın her alanında kendilerine yer bulmuş durumdalar. Artık evden çalışmaya başladığımız şu günlerde dahi bilgisayarlarımız elimiz ayağımız olmuş konumdalar. Bilgisayarlarımızın üzerine bu kadar yük binmişken, onlara en iyi koşulları sunmamız gerekiyor. Bilgisayarın ısınmaması gibi farklı fiziksel önlemlerin yanı sıra kullanıcıların çoğunlukla gözden kaçırdığı detay güncel bir işletim sistemi oluyor. Bilgisayarınızı güncellemek,bilgisayar için hem yeniliklerin kapısını açıyor hem de onu bazı hatalardan kurtarabiliyor. Apple bilgisayarınızı, Ayarlar veya Apple logosuna tıklayarak güncelleme kısmından güncelleyebilirsiniz. Bu güncellemenin ardından bilgisayarınıza yeni özellikler gelmenin yanı sıra varsa eğer hataları da gidermiş olacaksınız. Bilgisayarımızı sıkça kullandığımız bu günlerde yeni özellikler işlerimizi kolaylaştıracak. Gelen güncelleme ile beraber giderilen hatalar ise gün içerisinde canımızın sıkılmasını ve zaman kaybetmememizi sağlayacak.

Bizlerin sizlere tavsiyesi, her zaman için en iyi performans isteyen kullanıcıların bilgisayarlarını güncel tutmaları. Bilgisayarınızı güncel tutmak ile beraber yukarıda bahsettiğimiz birçok detaydan faydalanabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu videoyu izledikten sonra YouTube yorumlar kısmında sizler de bizimle beraber fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın. Ayrıca YouTube kanalımıza abone değilseniz abone olursanız seviniriz. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz