Ana Sayfa Haberler iOS 13.5 Beta 4 yayınlandı! Yeni neler geliyor?

iOS 13.5 Beta 4 yayınlandı! Yeni neler geliyor?

0

Apple iPhone’ları devamlı olarak güncelliyor ve kullanıcılar için yeni özellikleri kullanıma sunuyor. Yaşadığımız zor günlerdeki Corona virüs salgınına yönelik Apple yeni bir güncelleme yayınlayacak. Yayınlanacak yeni güncelleme henüz herkese açık bir şekilde kullanımda değil ancak iOS Beta 4 ile beraber kullanıcılara neler sunulacak ilk ipuçları karşımıza çıktı.

iOS 13.5 Beta 4 yayınlandı!

iOS 13.5 Beta ile beraber Apple’ın kullanıcılara yeni hangi özellikleri sunacağı daha da detaylandı. iOS 13.5’in yayınlanması ile beraber Apple’ın Google ile yapmış olduğu anlaşma devreye girecek. Bu anlaşma ile beraber, yeni bir özellik açılıyor. Kullanıcıların telefonu bu özellik ile beraber çevrelerindeki telefonlar ile iletişime geçiyorlar ve diğer kullanıcıların Corona virüse sahip olup olmadığı bilgisini alıyorlar. Bu bilgi ile beraber, kullanıcı risklere karşı bilgilendirilmiş oluyor. Farklı bir senaryoda ise, geçmişte iletişime geçtiğiniz bir kişi Corona virüse yakalanırsa siz de bilgilendiriliyorsunuz. Bunların hepsi anonim olarak gerçekleştiriliyor ve kullanıcıların izini olmadan harekete geçilmiyor.

Gelecek olan güncelleme ile birkaç yenilik daha kullanıcılara sunulacak. Bu yenilikler arasında FaceTime ile görüşme yaparken konuşan kişinin görüntüsünün büyümeme seçeneği bulunuyor. Ayrıca işleri kolaylaştıran detaylar olarak karşımıza çıkan özellikle beraber yüzümüzde maske takılı iken iPhone’un devamlı olarak yüzümüzü tanımak istemek yerine bizi şifre ekranına yönlendirmesi var. Bu yönlendirme ile beraber işlerimiz daha da kolaylaşacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz