Ana Sayfa Haberler iPhone 11 bir kez daha teste sokuldu!

iPhone 11 bir kez daha teste sokuldu!

0
iPhone 11 Özellikleri

Geçtiğimiz aylarda oldukça iddialı bir şekilde tanıtılan iPhone 11, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. İddiaların arkasından ise, birçok kişi ve kurum tarafından bu telefona testler gerçekleştirildi. Genel olarak testlerden başarı ile geçen Apple’ın yeni amiral gemisi modeli iPhone 11, sıradaki testine de girdi. Bu kez iPhone 11’in ön kamerası test edildi. Peki iPhone 11’in ön kamerası ne kadar iyi, testlerden nasıl bir sonuç çıktı?

iPhone 11’in ön kamerası ne kadar iyi?

Apple’ın en yeni amiral gemisi olan ve iPhone 11 serisinin gözde modeli iPhone 11 ön kamerası teste girdi. Akıllı telefon kameralarını test etme konusunda tüm dünyada bilinen ve kabul gören DxOMark, iPhone 11’i de testine soktu.

Yapılan uzun testlerin ardından iPhone 11 ön kamerası ne kadar başarılı ortaya çıktı. Bu sonuçlara göre ön kamera genel testte 91 puan aldı. İş fotoğraf çekimine  gelince 92, video çekimine gelince ise 90 puan almayı başardı. Genel olarak bu puanlar sizlere bir şey ifade etmiyorsa bir de bu listeye bakın.

Apple’ın amiral gemisi modeli kendisine 13. sırada yer buldu. Bu kadar iddialı bir telefonun bu listede biraz daha yukarı kısımlarda olması beklerdik.

iPhone 11 ön kamera özellikleri nelerdi?

Apple’ın en iddialı telefonu olan ve tüm seride aynı kamera kullanılan iPhone 11’in ön kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde. Bu kamera f/2.2 diyaframa sahip ve geceleri de oldukça başarılı işler çıkarabiliyor. Ayrıca yeni modelin ön kamerası, geniş açılı fotoğraflar da çekebiliyor. 4K çözünürlükte 60 FPS video kaydı gerçekleştirebilen ön kamera, Slofie adı verilen yüksek fps değerine sahip videolarda çekebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz