Ana Sayfa Haberler iPad ile not alıp hayat kolaylaştırmak! (Video)

iPad ile not alıp hayat kolaylaştırmak! (Video)

0

Sihirli Elma olarak sizlerin karşısına farklı videolar ile çıkmaya devam diyoruz. Bu videomuzda iPad ile nasıl not alınır sorusunu sizler için cevaplıyoruz. Ardından da sizlere en iyi not uygulamalarını tavsiye ediyoruz.

iPad ile nasıl not alınır?

iPad ile not alabilmek için belli başlı gereksinimlere ihtiyac duyabilirsiniz. İlk olarak iPad ile uyumlu kalemi satın almalı ardından da bizlerin sizlere sunduğu uygulamalardan bir tanesini kullanarak not alma işlemini daha verimli ve zahmetsiz bir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPad ile hangi uygulamaları kullanarak not alabilirsiniz?

iPad ile not almak için, iPad’in kutusundan çıkmayan Apple Pencil‘ı da ayrıca satın almanız gerekiyor. Böylelikle iPad ile kalem kullanarak not alabilirsiniz. iPad ile not almak içinse farklı uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalardan ilki olan Notlar uygulaması Apple’ın kendi yerleşik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama iCloud ile eşitlendiği için buradaki tüm notlarınız her zaman her yerden erişilebilir hale geliyor. Ayrıca ücretsiz olan bu uygulama ile en basit şekilde notlarınızı tutabilirsiniz. Sizlere önerdiğimiz diler uygulama ise Google Keep. Google’ın kendi uygulaması olan bu uygulama dilediğiniz tüm cihazlarda çalışıyor. iPad üzerinden aldığınız notlara hem Android cihazlardan hem de dilediğiniz tarayıcı üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Bu uygulamayı en cazip kılan ise, notlarınızı dilediğiniz kişiler ile rahatça paylaşabilmeniz ve onlar ile beraber notlar üzerinde değişiklik yapabilmeniz. Önerdiğimiz son uygulama ise Notability.  Şu anda 59.99 TL gibi bir fiyata sahip olan not uygulaması uzun vadede kullanıcıların parasının hakkını ödeyen bir uygulama. El yazısını normal metne çevirme, PDF üzerine not alma, not alırken senkron bir şekilde ses kayıt etme gibi özellikleri tüm ögrenciler için ideal.

Sizler için önerdiğimiz not uygulamalarından herhangi birisini kullanıyorsanız bizlere tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz