Ana Sayfa Öne Çıkanlar iOS 13.5 ile hangi yenilikler gelecek?

iOS 13.5 ile hangi yenilikler gelecek?

0

Sihirli Elma olarak sizlerin karşısına farklı videolar ile çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda iOS 13.5 ile gelecek yenilikler neler sizlere anlatıyor ve gösteriyoruz.

iOS 13.5 ile gelecek yenilikler

iOS 13.5 ile gelecek yenilikleri sizlere iOS 13.5 Beta 4 indirdiğimiz telefonumuz üzerinden gösteriyoruz. Gelecek yeni güncelleme ile beraber işlerimizi kolaylaştıracak bir çok detay bulunuyor.

iOS 13.5 ile nelerle karşılacağız?

Yayınlanan iOS 13.5 Beta sürümü ile beraber, kullanıcıların Face ID ile olan ekran açılmama sorunu bitecek. Corona virüsten dolayı insanlar maske takarak hayatlarına devam ederken, iPhone kullanıcıları maske taktıklarında bir takım sorunlar ile karşılaşıyordu. Face ID ile ekran kilidi açılan iPhone’lar, maske takılı bir kişinin yüzünü ayırt edemiyor ve kullanıcıyı onaylamak için şifre ekranına göndermeden önce bekletiyordu. Bu beklemeler, insanların acil bir şekilde telefonlarını açmaları gerektiğinde veya genel olarak uzun süreli maske kullanımında insanları yoruyordu.

iOS 13.5 günncelemesi ile beraber bu bekleme sorunu çözülecek. Face ID teknolojisini kullanan iPhone’lar, yüzünüzde maske olduğunu tespit ettiğinde sizi direkt olarak kilit ekranına gönderecek. Böylelikle bekleme sorunu oradan kalkacak. Gelecek yeni güncelleme ile beraber, Google ile geçtiğimiz haftalarda yapılan anlaşma da devreye girecek. Bu kapsamda, telefonunuz sizin izninizle kimler ile yakınlaştığınızı Bluetooth teknolojisi sayesinde bilecek.

Bu ve bu özelliklerin kullanıcıların hayatlarına neleri değiştirdiğini sizler videomuzda anlattık. Daha fazla detay için videomuzu izleyebilir, videomuzu izledikten sonra yorumlar kısmında bizler ile fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz