Ana Sayfa Haberler Apple AirPods için özel olarak çalışmış

Apple AirPods için özel olarak çalışmış

0

Apple’ın en sevilen aksesuarları arasında yer alan AirPods, ilk olarak karşımıza 2016 yılında çıkmıştı. O günden sonra 2 farklı yeni sürüm daha gördük ve özellikler 4 yıl içerisinde geliştirildi. Apple, AirPods için yapılan araştırmalar hakkında bilgi verdi.

Apple AirPods için özel olarak çalışmış

Apple’ın ürün pazarlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, bu hafta sonu bir makalede bilgiler verdi. AirPods hakkında konuşan başkan yardımcısı, AirPods satışları için şaşkın olduklarını söyledi. “AirPods’un yayılma hızı bir orman yangınının yayılma hızı ile aynı hızda oldu”

Makalede bir diğer dikkat çeken taraf ise Apple’ın iPhone’u kablodan kurtaran bu yeni nesil kulaklık için oldukça fazla çalışmış olması. Apple kulaklık modellerini kullanıcılara sunmadan önce ciddi araştırmalar yapmış. Stanford Üniversitesi ile beraber çalışan Apple, yüzlerce insanın kulak yapısını incelemiş. Ortaya çıkan kulak yapısına göre AirPods son halini almış.

Konu hakkında sadece bu bilgiler bulunuyor. Apple’ın bunu ne kadarlık bir süre içerisinde hangi koşullarda yapıldığı açıklanmadı. Ancak Apple’ın bu ciddi araştırması, ürünlerini ne kadar önemsediğinin açık bir göstergesi.

Apple, 2019 yılında tahmini olarak 35 milyon adet AirPods modeli sattı. 2020 yılı için ise tahminler oldukça iyimser. Analistlerin rakamlarına göre, 2020 yılında 100 Milyon adet AirPods modeli satılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz