Ana Sayfa Apple Apple, COVID-19 ile ilgili kararını açıkladı

Apple, COVID-19 ile ilgili kararını açıkladı

0

COVID-19 salgını nedeniyle çalışmalarını uzaktan sürdüren Apple çalışanlarının kademeli olarak ofise geri döneceği açıklandı.

Bloomberg tarafından yayınlanan rapora göre Apple, çalışanları için kademeli geçiş planı oluşturdu. İlk olarak donanım geliştirme gibi çalışmalarını evinden yürütemeyen bölümlerde çalışanları ofise davet edecek. Apple’ın bu hafta içinde oluşturacağı programa göre hangi alanlarda çalışanların ne zaman ofise döneceği netleşecek.

Apple çalışanları ofis ortamına ne zaman dönecek?

Apple’ın bu çalışma planı, Mayıs sonu veya Haziran başında hayata geçmesi hedefleniyor. Bazı çalışanlar COVID-19 salgının başlamasından beri işlerini ofis ortamından sürdürüyordu. Şirketin donanım geliştirme gibi laboratuvarların kullandığı alanların boş kalması, gelecekte büyük bir zarara uğratabileceğinden çalışanların bir kısmı evlerinden çalışamıyor.

Ofis ortamına yavaş yavaş geri dönecek olan Apple’ın salgının gidişatına göre karar değişikliğine gitme olasılığı da bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz