Ana Sayfa Apple Music Apple Music yerli sanatçılara destek verecek

Apple Music yerli sanatçılara destek verecek

0
ücretsiz Apple Music

Son zamanlarda zor günler geçiren sektörlerden arasında bulunan müzik sektörü için Apple harekete geçti ve “Yerli Müzik: Türkiye” isimli bir insiyatif başlattı. Apple Music, yerli sanatçılara bu zor günlerde destek olacak.

Yerli Müzik: Türkiye nedir?

Apple Music, bu inisiyatif ile Gözat sekmesinde bulunan yerli şarkılardan oluşan çalma listeleri, yeni albüm ve single duyuruları ile Türk sanatçıların öne çıkmasını sağlayacak. Burada; Bedük’ün yakında çıkacak olan Intergalactic albümünden yayınlanan ilk single çalışması, Nilipek’ten yeni mektuplar II- EP ya da Canozan’dan Armut Ağacı albümü ve daha pek çok yeni çıkan çalışmaların yanı sıra pek çok çalma listesi de bulunuyor.

Apple Music ve Karnaval işbirliği altında gerçekleşen yer alan listelere baktığımızda; Pusula listesini, yıldızı yeni parlayan ve köklü yerli sanatçıların en çok dinlenen şarkılarının sürekli güncellendiği Zirvedekiler: Türkiye listesini, alternatif seslerin buluşma noktası Zirvedekiler: Türkçe Alternatif listesini, sevdiklerinizle bir arada, huzur dolu, keyifli sıcacık zamanlar geçireceğiniz Ailece Birlikte listesinin öne çıktığını görüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz