Ana Sayfa Uygulamalar Apple Uygulamaları Apple Store uygulaması için Koyu Mod dönemi başladı

Apple Store uygulaması için Koyu Mod dönemi başladı

0

Apple, uzun süreli bekleyişin ardından iOS için Apple Store uygulamasının Koyu Mod desteği barındıran yeni bir güncellemesini yayınladı.

Geçtiğimiz hafta Apple Destek uygulamasın için yayınaladığı güncellemede Koyu Mod desteği ekleyen Cupertino’lu teknoloji şirketi, bu temanın kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Birçok kullanıcı tarafından beğeniyle kullanılan Koyu Mod, Apple yönetiminin dikkatini çekmeye sürdürüyor. Bir başka deyişle Koyu Mod’un tanınırlığı gün geçtikçe artarak devam ediyor.

Koyu Mod nedir?

iOS 13 mobil işletim sistemiyle eklenen Koyu Mod, özellikle loş ışıkta muhteşem bir görüntüleme deneyimi sunmak için sistem genelinde ve tüm özgün uygulamalarda yeni bir koyu renk düzeni olarak çalışıyor. Koyu Mod, üçüncü taraf geliştiriciler tarafından kendi uygulamalarına entegre edilebiliyor ve güneş battığında veya belirli bir zamanda otomatik olarak açılmak üzere programlanabiliyor.

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz