Ana Sayfa iPhone Katlanabilir iPhone modeli taşınabilirlik açısından öne çıkıyor

Katlanabilir iPhone modeli taşınabilirlik açısından öne çıkıyor

0

Apple’dan pek çok kullanıcının gelmesini beklediği katlanabilir iPhone modeli, şimdilik bir hayal olarak görünüyor olsa da Apple bunu gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

ConceptsiPhone tarafından yayınlanan videoda cihazın bir harici ekran barındırması öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Bunun dışında iPhone X modelinden beri piyasaya sürülen çerçevesiz iPhone modellerinde bulunan çentiğin yerini ekrana içinde bir kamerayla gelmesi de dikkat çeken bir unsur olarak görünüyor.

Videodaki cihazın arka kısmında bu sene tanıtılacak iPhone modellerinde bulunması beklenen üçlü kamera dizilimine ek olarak yeni nesil iPad Pro modelinde karşılaştığımız LiDAR tarayıcının da yer alması düşünülüyor.

Bahar aylarında benzer bir iPhone konsepti ortaya çıkmıştı ve her iki tasarım de Motorola’nın bu yılın başlarında piyasaya sürmüş olduğu katlanabilir Motorola Razr modeline benzerlik gösteriyor.

Diğer konsept sanatçıları ise Apple’ın yatay olarak küçük bir iPad’e dönüşen bir iPhone yapacağını düşünüyor.

Katlanabilir iPhone şimdilik yalnızca bir konsept

Şimdiye kadar çıkan bütün söylenti ve sızıntılar, bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinin, katlanabilir iPhone modeli gibi radikal yeniden tasarımlar yerine, güncellenmiş sürümler olarak geleceklerini işaret ediyor.

Yine de Apple, katlanabilir iPhone modeli üzerine çalışmalarına devam ediyor. Nisan ayında esnek piller için bir patent alan şirket, yılın başında esnek ekranların kırışmasını önlemek üzere tasarlanmış yenilikçi bir menteşe mekanizması için de bir patent aldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz