Ana Sayfa Apple MacBook Air 2020 için ilginç Windows detayı

MacBook Air 2020 için ilginç Windows detayı

1

Apple’ın geçtiğimiz haftalarda karşımıza çıkardığı en yeni MacBook Air modeli ilginç bir haber ile gündemde. Apple’ın açıklamış olduğu MacBook Air ekran parlaklığı seviyesi ile ortaya çıkan bazı detaylar uyuşmuyor!

MacBook Air ekran parlaklığı seviyesi ne kadar?

Apple, en yeni bilgisayarını karşımıza çıkardı ve bizlere hakkında birçok bilgi verdi. Eski nesile göre yenilenmiş ve neredeyse 2 kat daha hızlı bir bilgisayar haline gelen MacBook Air’ın ekran parlaklığı için 400 nit değeri de bizlere sunulmuştu. Ancak NotebookCheck’in açıklamasına göre ekran parlaklığı değeri Apple’ın açıkladığı  rakamlardan çok farklı.

En yeni MacBook Air’ın tanıtımının üstünden zaman geçmesi ile beraber farklı farklı testler gerçekleştildi. Bu testlerin ardından ekran parlaklığı seviyesinin 400 değil, 415 nit olduğu ortaya çıktı. İşin daha ilginç bir tarafı da var. Apple neden böyle bir değer açıkladı bilinmez ancak MacBook Air, Windows işletim sistemi ile beraber daha da parlak bir ekrana sahip olabiliyor. Windows işletim sistemi kurulan MacBook Air 2020 modeli, 547 nit ekran parlaklığına ulaşabiliyor.

Böylece ekran üzerinde yüzde 32 gibi daha yüksek bir ekran parlaklığı elde edilmiş oluyor. Bu bilgiler tüm dünyada yeni yayınlandı ve Apple’dan konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Apple neden böyle bir kısıtlama yaptı bilinmiyor ancak sizler için gelişmeleri aktarıyor olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz