Ana Sayfa Apple Twitter iPhone kullanıcıları için güzel haber geldi!

Twitter iPhone kullanıcıları için güzel haber geldi!

0

iPhone’lar için gelen güncellemeler arasında uygulamaların da güncellemesi bulunuyor. Uygulamalar devamlı olarak güncellenerek yeni özelliklere kavuşuyor. Twitter, dün kendi Twitter hesabın attığı tweet ile Twitter iPhone güncellemesi ile gelecek olan yeni özelliği tüm kullanıcılara duyurdu.

Twitter güncellendi!

Twitter, dün attığı tweet ile belkide uzun zamandır eksik olan bir özelliğini kullanıcılarına duyurdu. Bildiğiniz gibi, artık tweetleri yorumlarımız ile beraber retweet edebiliyorduk. Bu yorumlarımız da tweetin retweet edilmesi manasına geliyordu. Bir kullanıcının tweetinin altında kaç adet retweet yapıldığı ve kimler tarafından retweet yapıldığı yazısı bulunsa da bu yorumları göremiyorduk. İnsanlar bu tweeti yorumlayarak retweet etmiş olsalar bile diğer kullanıcılar o tweetin altından yorumlara erişemiyordu.

Dün atılan tweet ile beraber güzel haber verildi ve kullanıcılar için eksik olan bu özellik kullanıma sunuldu. Twitter iOS uygulamasını güncellemeniz ile beraber, bahsedilen yeni özelliği telefonunuzda kullanmaya başlayabilir ve hangi tweetin hangi yorumla retweet edildiğini görebilirsiniz.

Twitter uygulamasını güncellemek isterseniz yapmanız gerekenler oldukça basit. App Store’a gidin ve Twitter uygulamasını aratın. Bu aramanın ardından Twitter uygulamasının ekranında bir süre bekleyin veya ekranı yenileyin. Eğer telefonunuz bu uygulamayı güncellemediyse “Güncelle” seçeneğini göreceksiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz