Ana Sayfa iPad Apple’ın bu yıl uygun fiyatlı bir iPad modeli tanıtması bekleniyor

Apple’ın bu yıl uygun fiyatlı bir iPad modeli tanıtması bekleniyor

2

Apple bu yıl beklendiği gibi ürünlerini tanıtmayı sürdürüyor. Kısa süre önce bütçe dostu iPhone modeli olarak bilinen ikinci nesil iPhone SE tanıtılmıştı. Buna ek olarak Apple’ın yakın zaman içinde iPhone 12 ailesi ile karşımıza çıkması da bekleniyor. Apple’ın bu yıl iPhone modellerinin yanında uygun fiyatlı bir iPad modeli tanıtılacağı da ileri sürüldü.

Fiyatlandırma açısından Apple, piyasada bulunan pek çok markaya kıyasla yüksek kalabiliyor. Bu nedenle başta ülkemiz olmak üzere  Apple ürünleri çok yüksek satış fiyatlarıyla piyasaya sürülüyor. Şirket kendi politikası gereği belirli standartların altına düşürmediği ürünleriyle biliniyor. Bu sebeple fiyatlar piyasa değerinin üzerinde kalabiliyor. Ancak bu durum yeni ortaya atılan ögelişme ile geride bırakılabilir.

Uygun fiyatlı iPad modelleri tanıtılabilir

Apple üzerine yaptığı analizler ile tanınan Ming Chi Kuo, Apple’ın uygun fiyatlı ürün olarak iPad ile karşımıza çıkabileceğini iddia etti. Yeni iPad modelinin yaklaşık 10 inç olacağını öngören Kuo, 2021 öncesi veya başında yeni bir iPad mini modelinin tanıtılabileceğini öngörüyor.

COVID-19 salgını sebebiyle bazı üretim ve dağıtım sorunları yaşıyan Apple, 2020 sonları ve 2021 başları gibi bazı ürünlerin tanıtımını yapmaya devam edecek.

Uygun fiyatlı ürünler noktasında yeni planlar yapıyor gibi görünen Apple, Kuo’nun bahsettiği bütçe dostu yeni iPad modelleriyle uygun fiyatlı ürünlere önem vereceğini vurgulaması açısından uygun görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz