Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch’lar için yeni Pride Edition Spor kordonlar satışa sunuldu

Apple Watch’lar için yeni Pride Edition Spor kordonlar satışa sunuldu

0

Pride etkinlikleri sanal ortama geçiş yaparken Apple Watch Pride Edition dünya çapında topluluk ve savunuculuk etkinliklerine yardımcı oluyor.

Pride Edition Spor Kordon, renkli floroelastomer şeritlerin tek tek, elle birleştirilmesiyle üretiliyor. Daha sonra şeritlere, makinede kalıp kesim işlemi ve basınçlı kalıplama yapılıyor. Dalgalı gökkuşağı tasarımında ufak farklılıklar yaratan bu işlem, her kordonun bir sanat eseri gibi benzersiz olmasını sağlıyor. Dayanıklılığına ve sağlamlığına rağmen şaşırtıcı derecede yumuşak olan kordon, bileğinizi çok şık bir şekilde sararken aynı zamanda rahat hissettiriyor. Ve tokasındaki yepyeni pim mekanizması sayesinde bileğinize kolayca oturuyor.

Bu yıl iki model satışa sunulacak

Pride Edition Spor Kordon’una ilk kez yeni Apple Watch Nike Pride Edition Spor Kordon da ekleniyor. Kordonlar, watchOS 6.2.5 sürümünün bir parçası olarak yakında kullanıma sunulacak.

Apple ve Nike, bu çalışmayla tüm dünyada önemli savunuculuk ve topluluk oluşturma faaliyetleri yürüten LGBTQ kuruluşlarına destek veriyor. Bu kuruluşlar arasında GLSEN, PFLAG, The Trevor Project, Gender Spectrum, The National Center for Transgender Equality ve 150’den fazla ülke ve bölgede 1500 üye kuruluşu bir araya getiren ILGA World bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz