Ana Sayfa Apple TV Eski Apple TV modellerinde bir uygulama daha kaldırıldı

Eski Apple TV modellerinde bir uygulama daha kaldırıldı

0

Eski Apple TV modelleri için çok önemli olan bir yazılım ortadan kaldırıldı. İkinci ve üçüncü nesil adı altında üretilen ve piyasaya sürülen Apple televizyonları, bundan böyle dizi ve sinema konusunda geri kalacak.

Geçtiğimiz nisan ayında alınan karar ile HBO Now uygulamasının bazı eski Apple televizyonlarından silineceği duyurulmuştu. Bu gelişmenin ardından yakında HBO Go uygulaması da bu cihazlarda kullanım dışı kalacak.

Nisan ayı sonunda HBO Max yayında olacak

Yeni nesil Apple TV modellerinde hizmet vermeyi sürdürecek olan HBO Now, ay sonu itibariyle HBO Max platformu ile birlikte kullanıcılara daha fazla dizi ve film sunacak. Bu ikiliyi kullanmak isteyenlerin dördüncü nesil ve üzeri bir Apple TV kullanıcısı olmak gerekiyor.

Nisan ayında kaldırılması planlanan HBO Now, kullanıcıların itirazlar sonucunda Apple ve HBO, iki haftalık bir erteleme kararı aldıklarını açıkladı. Bu sebeple HBO, kullanıcılara 15 Mayıs 2020’ye kadar süre vermişti. Bu hafta sonunda kaldırma işlemleri ile uğraşan HBO, işlemlerini tamamladı ve uygulamayı ilgili cihazlardan kaldırdı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz