Ana Sayfa Haberler Huami’den Face ID ile uyumlu yüz maskesi

Huami’den Face ID ile uyumlu yüz maskesi

0

COVID-19 salgını döneminde dışarıda maskeyle dolaştığımız için iPhone kullanıcılarının Face ID sistemini istediği şekilde kullanamıyordu. Huami isimli şirket bu sorunu çözmek üzere bir ürün geliştirmeye başladı.

Çıkarılabilir hava filtreleri ile birlikte gelen ve dahili ultraviyole ışık yayıcılara sahip olan Amazfit Aeri isimli yüz maskesi, birkaç dakika boyunca bir USB-C fişine takılarak, her kullanımın ardından sonra kendini dezenfekte edilebilir olacak. Huami sözcüsüne göre yüz maskesinde bulunan her filtre bir buçuk ay boyuncu kullanılacak. Ayrıca şeffaf buğu önleyici malzeme ile yapılacak olan maske, bu sayede Face ID gibi yüz tanıma teknolojisinin kullanıldığı akıllı telefonunlarda kilidin açılmasını da mümkün hale getirecek.  Bununla birlikte bu modüler tasarım bir göz maskesi veya fan gibi farklı aksesuarları barındırmasına izin verecek ve bu da yüz maskesi ile egzersiz yapılmasını da kolaylaştıracak.

Yakında zamanda satışa sunulması beklenmiyor

Şimdiye kadar, Huami yalnızca konsept görüntüler paylaştı ve bir prototip ürün üzerinde çalışılıyor. Bu sebeple yaklaşık 6-12 ay aralığında piyasaya sürülmesi beklenmiyor. Huami’nin bu ürün için belirlediği satış ücreti de bilinmeyen konular arasında yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz