Ana Sayfa iOS iOS 14 hakkında şaşırtıcı gelişme

iOS 14 hakkında şaşırtıcı gelişme

0

Tanıtılmasına henüz bir ay olan iOS 14 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İnternete düşen bir video bu konuda beklentileri artırıyor.

Çin’de iOS 14 hakkında ortaya çıkan video iOS 14’te bulunur mu?

Çin’in popüler sosyal medya ağı Weibo’da paylaşılan bir video kafaların karışmasına neden oldu. Bazı kaynaklara göre videoda bulunan yazılımın Apple geliştiricileri için hazırlanan bir sürüm olduğunu iddia ediyor. Bir başka kesim ise videodaki görüntülerin farklı bir cihazda oluşturulduğunu ve sahte bir arayüz olma ihtimalinin de yüksek olarak görülüyor.

Apple bu konuyla ilgili olarak sessizliğini koruyor. Konuyla ilgili olarak pek çok kaynak, videoda yer alan sürümün bazı kişilerin tarafından kullanıldığını belirtiyor. Ayrıca videoda bulunan iOS 14 ile çalışan iPhone modelinin Çinli bir esnaftan, binlerce dolar karşılığı, satın alındığı  da iddialar arasında bulunuyor.

Videoda yer alan telefonun iPhone 11 olmasıyla birlikte görüntülerin gerçek olup olmadığı konusunda bir yorum yapmak şimdilik biraz zor görünüyor.

Son olarak iOS 14 ile ilgili olarak uygulamalar konusunda yeni bir yöntem ile geleceği belirtilmişti. Geliştiriciler, böylece açılacak kartları daha verimli bir şekilde kullanabilecek.

Kullanıcılar ise bir uygulamayı indirmeden önce o uygulamanın ekran görüntülerinden yararlanabilecek. Bu kartlar, insanların bir uygulama hakkında daha doğru bir şekilde karar vermesini sağlayacak.

İlerleyen günlerde iOS 14 ile ilgili yeni bilgiler sunmaya devam edeceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz