Ana Sayfa iPhone iPhone SE satışları, Apple üzerinde sürpriz etkisi yarattı

iPhone SE satışları, Apple üzerinde sürpriz etkisi yarattı

3

Bir pazar araştırmasına göre Apple, COVID-19 salgınının ardından Çin’de gerçekleşen iPhone SE satışları nedeniyle durumdan oldukça memnun olabilir.

Apple’ın nisan ayında tanıttığı iPhone SE 2020‘nin satışı Çin’deki iPhone satışlarının yüzde 24’lük kısmını oluşturdu. Apple’ın Nisan ayı satışları mart ayına kıyasla  yüzde 160’lık bir artış yaşandı. Bununla birlikte geçtiğimiz senenin nisan ayına göre yüzde 60’lık bir düşüş görüldü .

iPhone SE satışları artış gösterebilir

Bu artışın Çin’de alınan önlemlerin hafiflemesi ve akıllı telefon pazarının düzelme işaretleri göstermesi nedeniyle bir sürpriz olarak görülmemesi gerekiyor.

Nisan ayında 3.9 milyon adet iPhone satan Apple’ın bu ay ve Haziran aylarıyla birlikte bu sayıyı geride bırakacağı tahmin ediliyor. Nisan ayının ortasından itibaren satışa sunulmasına rağmen Çin’deki satış performansı açısından iPhone SE’nin önümüzdeki aylarda yakalayacağı satış rakamlarının nasıl olacağı merakla bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz