Ana Sayfa iOS Yeni bir iOS 13.5 hatası ortaya çıktı

Yeni bir iOS 13.5 hatası ortaya çıktı

1

Apple’ın hafta başında yayınladığı iOS 13.5 ile ilgili bir süredir kullanıcıların, yeni bir iOS 13.5 hatası ile ilgili şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Yeni iOS 13.5 hatası uygulamaların çökmesine neden oluyor

Kullanıcılar, kullandığı bazı uygulamaları açmak istediklerinde, “Bu uygulama artık sizinle paylaşılmıyor” yazılı bir uyarı mesajı ortaya çıkmasının ardından uygulamanın açılmadığını açıklıyor. Hem iPhone hem de iPad uygulamalarında bu hata ile karşılaşan kullanıcıların bulunduğu da ortaya çıkan diğer detaylar arasında bulunuyor.

iOS 13.4.1 kullanıcıları da iOS 13.5 kullanıcıları gibi cihazlarında benzer hata mesajı görünüyor. Bu da söz konusu hatanın temel çıkış noktasında çeşitli soru işaretlerini meydana getiriyor.

Apple tarafından bu konu hakkında herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı. Ayrıca hatanın ülke bazlı mı yoksa küresel mi olduğu konusunda da net bilgiler bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Merhaba sihirlielma ben de iphone 8 plus kullanıyorum. Telefonumu 13.5 güncelledim ve cidden efsane iyi oldu. Gece 23.00 da indirimeye başladı güncellemeyi telefonum bende telefon şarja takıp Uyudum ve olanlar oldu şimdi saat 3.31 de su içmek için uyandım merak ettim güncelledi mi diye hani bir değişiklik var mı vb. Şeyler gibilerinden baktım telefon daha da hızlandı uygulamalara daha hızlı girip çıkıyor daha hızlı hareket ediyor evet şaka değil baya şaşkınım eğer olurda video çekerseniz youtube için ya da internet sitenizde olurda yine 13.5 sürümü için bir paylaşım yaparsanız lütfen bu hızlanma içinde telefonlarınza hıs testi vb şeyler yapabilirseniz doğru mu diye çok sevinirim Teşekkür ederim….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz