Ana Sayfa Apple TV Apple TV+ çocuklar için içeriklerin artırılacağı duyuruldu

Apple TV+ çocuklar için içeriklerin artırılacağı duyuruldu

0

Apple’ın dijital yayın platformu, çocuklar için yeni içerikler sunacağını açıkladı. Apple bu hamlesiyle kullanıcı kitlesini artırmayı planlıyor.

Sunduğu yeni içerikleri bünyesine katmaya devam eden Apple TV+’ın yeni odak noktası çocuklar oldu. Platform içerisinde yer alan çocuk içeriklerini artırmayı amaçlayan Apple, “Gelecek Nesil” isimli yeni reklam videosunu YouTube kanalında paylaştı.

Apple TV+ çocuklar için hangi içerikleri yayınlayacak?

Eklenen yeni içerikleri paylaşan firma, çocukları ihmal etmediğini göstermiş oldu. Apple, bu konuyla ilgili olarak “Helpster“, “Ghost Writer“, “Snoopy in Space” ve “Here We Are: Notes From Living in Planet Earth” gibi pek çok içeriğin bulunduğunu açıkladı.

Videoda ayrıca hayal eden, geliştiren ve inanan “gelecek nesil” için orijinal seriler sloganını kullanan Apple, bu hamlesiyle kitlesini genişletmeyi hedefliyor.

Dünyanın çoğu ülkesinde kullanıma sunulan Apple TV+’ın ülkemizde hizmete sunulacağı ve aylık ücreti gibi detaylar hakkında bir bilgi bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz