Ana Sayfa AirPods Gelecek AirPods modelleri için yeni bir detay göründü

Gelecek AirPods modelleri için yeni bir detay göründü

0

Digitimes tarafından yayınlanan yeni raporunda Apple’ın iki yıl içinde gelecek AirPods modelleriyle ilgili yeni bir özellik belirtildi.

Raporda Apple‘ın iki yıl içinde tanıtılacak bir AirPods modelinde ışık sensörlerinin yer alacağı belirtildi. Ancak bu sensörlerin hangi amaçla kullanılacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Kullanıcıların ‌AirPods‌’larını taktıklarını algılaması için bulunması gibi ihtimaller arasında bulunuyor. Ancak, Apple’ın mevcut işlevselliği artırmak için neden daha gelişmiş bir sensör türü kullanmak istediği belirsizliğini koruyor.

Gelecek AirPods modelinde hangi özelliğin bulunması bekleniyor?

Ayrıca AirPods’ta yer alacak sensörler aracılığıyla nabız veya kandaki oksijen doygunluğu gibi sağlık verilerini takip etme ile ilişkili olabileceği de düşünülüyor.

‌Apple’ın AirPods‌ ve AirPods Pro’da bu işlevi nasıl sunacağı konusunda nasıl bir tasarım değişikliği yapacağı da belirsizliğini koruyan konular arasında bulunuyor.

Raporda yer alan özelliklerin vücut zindeliği ve sağlığını ölçmesi açısından yararlı olmasıyla birlikte sağlık koşullarını da ortaya çıkarabilir. Apple’ın bu özelliği gelecekte tanıtılacak bir Apple Watch modelinde sunması bekleniyor. Apple’ın CEO’su Tim Cook, şirketin sağlığa olan ilgisiyle ilgili olarak “insanlığa en büyük katkısı” olarak  vurguladı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz