Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisinin ekranlarıyla ilgili yeni iddia

iPhone 12 serisinin ekranlarıyla ilgili yeni iddia

0

DigiTimes’ın yeni raporuna göre, Samsung Display‘in iPhone 12 serisinde bulunacak olan OLED ekranların büyük kısmını sağlaması bekleniyor.

Samsung, 2017’de satışa sunulan ilk OLED ekranlı ‌iPhone‌ modeli olan ‌iPhone X’in ekran tedarikçisiydi. Sonraki sene LG, ikinci bir tedarikçi olarak katıldı. BOE‘nin ise Apple’ın bu sene tanıtacağı cihazlar için Apple’ın tedarik zincirine girdiği bildirildi.

Samsung iPhone 12 serisinin ekranlarının büyük kısmını tedarik edebilir

Apple’ın Eylül veya Ekim ayında dört yeni ‌iPhone‌ modeli piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak üretim sürecindeki gecikmeler son yıllarda gördüğümüz gibi kademeli olarak satışa sunulmasına yol açabilir.

Bu yıl tanıtılması dört yeni modelle ilgili olarak Samsung’un iPhone 12‌ ve ‌iPhone 12‌ Pro ve Pro Max modellerinin ekranlarını tedarik edeceği iddia edildi. iPhone 12 Max modelinin ekranı ise BOE ve LG tarafından tedarik edileceği öngörülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz